Rólam

Mészáros Gyula vagyok, a Dunaújvárosi Főiskolán 2014-ben szereztem meg a rendszergazdai képesítésemet. Jelenleg rendszergazdaként dolgozom egy informatikai cégnél. Az első számítógéppel 2005-ben kerültem közelebbi kapcsolatba. Akkor még szinte bekapcsolni sem tudtam, de nagyon érdekelt mi és hogyan működik benne. Először hobbi szinten kezdtem el foglalkozni az informatikával, majd később ez komoly “szerelemmé” változott. Ekkor döntöttem el, hogy informatikai képesítést szerzek. Nagyon érdekelnek a technikai újdonságok az internet biztonsági témakör és a hálózatok. Az iskolai éveim alatt fogalmazódott meg bennem ennek a honlapnak az ötlete. Segíteni szeretnék azoknak az embereknek, akik valami miatt szintén érdeklődnek a számítástechnika iránt, de esetleg nem tudnak kitől tanulni, kérdezni. Számukra hoztam létre ezt az oldalt. Igyekszem minél színesebbé, érdekesebbé tenni írásaimat, hogy ne unatkozzon aki meglátogat és remélem a cikkeim olvasása után már nem lesz bonyolult az informatika 🙂

A cikkeim megírásánál igyekszem a legnagyobb gondossággal eljárni és mindent pontosan leírni. Azonban előfordulhat, hogy valamit mégsem jól írok le.

Az oldalamon lévő hibaelhárításokat, szoftver telepítéseket bár a legnagyobb gondossággal készítem el, de előfordulhat, hogy időközben a leírás az informatika gyors változása miatt már elavul akár pár hónap alatt is. Ezért arra  kérek mindenkit ha az adott cikkben leírtakhoz nem ért, akkor inkább ne próbálja ki! Próbálom a cikkeimet aktualizálni, de a munkám mellett ez néha lassabban megy.

Remélem az oldalam ettől függetlenül elnyeri a tetszését!

További szép napot!